‘Het wordt steeds gezelliger bij Kruider Woninginrichting,’ zegt Hein Kruider. Sinds juni kun je hier naast vloer-, wand- en raambekleding, zonwering en bedden, nu ook terecht voor meubels, waaronder relaxfauteuils en sta-op-stoelen.

‘We krijgen steeds meer vragen van klanten of we ook meubels verkopen,’ vertelt Kruider over de aanleiding tot het besluit om het assortiment hiermee te vergroten. Lang hoefde de woninginrichter daar niet over na te denken. ‘We bieden graag meubels aan, want dat past precies bij ons streven om de klant een totaalpakket aan te bieden en zo compleet mogelijk te ontzorgen.’ Voor de nieuwe meubelafdeling heeft de woninginrichter aan het Steenwijkerdiep voorin de winkel ruimte gemaakt. Hier vind je een collectie banken, salontafels, eettafels, eetkamerstoelen, kleine kasten en woonaccessoires zoals kussens en vazen. De kwaliteitsmeubels kan de klant bestellen in meerdere uitvoeringen, stoffen en kleuren. Dat geldt ook voor de collectie relaxfauteuils van Kruider. Deze fauteuils zijn heel comfortabel. Met één druk op de knop kun je de hoofd- en voetensteun verplaatsen. Daarnaast verkoopt Kruider sta-op-stoelen. Dit zijn elektrisch verstelbare fauteuils waarmee mensen met een fysieke beperking eenvoudiger kunnen opstaan. Dankzij de elektromotor komt de sta-op-stoel omhoog en kantelt de persoon voorover, zodat opstaan eenvoudig is. De stoel helpt ook met zitten, zodat in de stoel ‘ploffen’ niet meer voorkomt. Kruider nodigt klanten uit om ze in de winkel eens uit te proberen.

Ontzorgen doet Kruider Woonrichting niet alleen door haar assortiment telkens te vergroten, maar ook door goed advies te geven. Kruider heeft daarom woonstylistes in dienst, die kunnen helpen om alle elementen van het interieur op elkaar af te stemmen. Kruider Wooninrichting bevindt zich aan het Steenwijkerdiep 6 in Steenwijk. Bel voor meer informatie met telefoon: 0521 – 512003 of bezoek de website: www.kruider.nl.

 

Natuzzi zetels kopen

’s Werelds bekendste meubelmerk, Natuzzi, ontwerpt meubelen en accessoires voor jouw woon-, eet-, en slaapkamer, volledig vervaardigd in Italië. Door het combineren van design, functionaliteit, materialen en kleuren zorgt Natuzzi voor harmonie bij jou thuis. En wie wil dat nu niet? Bezoek onze winkel in Denderhoutem en ervaar het zitcomfort van de zetels en salons van Natuzzi.

 

Zetels kopen

De Rore zitmeubelen fabriceert een ruim aanbod eigen lederen en stoffen salons. Zetels die qua afwerking en afmetingen perfect op uw wensen worden afgestemd. Daarnaast zijn we verdeler van topmerken zoals Leolux, Jori, Erpo en Durlet